logo

Pianist uit Utrecht

Bent u op zoek naar een goede pianist in Utrecht, omdat u uw spel wilt verbeteren? Of heeft u zin om het pianospelen weer op te pakken? Vele leerlingen uit onder meer IJsselstein, Montfoort, Lopikerkapel en Nieuwegein genoten inmiddels jarenlang pianoles van docent Rocus van den Heuvel. Verschillenden stroomden door naar het conservatorium. Zin om geïnspireerd en professioneel pianoles te krijgen? Zin om dat bepaalde stuk te spelen? Rocus van den Heuvel zal u dan met alle plezier lesgegeven.

Uitvoeringen: een prachtige stimulans

Bij Piano-Instituut worden leerlingen gestimuleerd om mee te doen aan een uitvoering. Zo’n uitvoering is natuurlijk altijd spannend, tegelijkertijd is het een grote en extra stimulans om vorderingen te maken en te laten horen waarop maandenlang geoefend is. Er worden zowel jaarlijkse uitvoeringen gehouden. Daarnaast is het ook mogelijk dat een beginnende of gevorderde pianist in Utrecht speciale uitvoeringen gaat doen. Daarbij staat bijvoorbeeld het werk van een specifieke componist centraal. De afronding van zo’n project is een uitvoering op kleine schaal, opgeluisterd door een musicoloog die toelichting geeft op het programma en de componist.

Plezier staat voorop

Bij de pianolessen van Piano-Instituut staat het spelplezier staat altijd voorop, of het nu om beginnende leerlingen gaat of gevorderden. Pianoles geven is niet alleen een zaak van een gedegen hoofdvakstudie aan het conservatorium. Rocus van den Heuvel zegt hier zelf het volgende over:

‘Merken dat een leerling een advies van je oppakt en toepast, beter wordt, en daardoor veel plezier in het musiceren heeft, dat is het mooiste wat er is‘.

Zin om uw spel te verbeteren? Of gewoon zin om weer te beginnen? Schroom dan niet op om contact op te nemen. Dat kan zowel telefonisch als via het contactformulier.

Het Piano-instituut

Colijnplein 29
3404 JM, IJsselstein
Tel: 030-2724289
Gsm: 06-23371270
E-mail: rocus @piano-instituut.nl