logo

Pianoles IJsselstein

Welkom bij het Piano-Instituut. U kunt hier terecht voor een pianoles in IJsselstein en regio. De muziekcoaching op gebied van pianospelen wordt gegeven door Rocus van den Heuvel. De werkwijze wordt uiteraard compleet aangepast op u als persoon. Zo kunnen we onder andere aan de slag met het leggen van een goede basis: ritme, vingerzetting, techniek. Wat wel een belangrijk aspect is, ongeacht of u een beginnende of gevorderde bent, is het spelplezier. Zin om uw spel te verbeteren? Of gewoon zin om weer te beginnen? Aarzel niet en neem contact op voor pianoles.

Uw pianoleraar

Rocus van den Heuvel 1957 studeerde kerk orgel en piano aan het Utrechts Conservatorium. Na zijn studie werkte hij aan verschillende muziekscholen en was hij als hoofdvakdocent kerkorgel verbonden aan het Utrechts Conservatorium. Van den Heuvel is naast zijn werkzaamheden bij het Piano-instituut werkzaam als pianodocent bij het Houtens Muziek Collectief en Scholen in de Kunst te Amersfoort. Hij was als musicus actief in theater- en dansvoorstellingen, begeleidde talloze koren en musici, speelde als pianist/organist in allerlei bezettingen en trad op als solist. Ook was hij vele jaren werkzaam als organist van onder meer de Pieterskerk te Utrecht.

Rocus van den Heuvel:

‘Merken dat een leerling een advies van je oppakt en toepast, beter wordt, en daardoor veel plezier in het musiceren heeft, dat is het mooiste wat er is‘.

Contact

Wilt u meer weten over de mogelijkheden wat betreft de pianolessen in IJsselstein? Schroom niet om contact op te nemen. U kunt uw contactgegevens achterlaten via het contactformulier, ik neem dan spoedig contact op. Ook kunt u direct naar Piano-instituut bellen. Dit telefoonnummer staat vermeld op de website.

Het Piano-instituut

Colijnplein 29
3404 JM, IJsselstein
Tel: 030-2724289
Gsm: 06-23371270
E-mail: rocus @piano-instituut.nl