logo

Pianoles in Nieuwegein en omstreken

Welkom bij het Piano-instituut. U kunt hier terecht voor pianoles in de omgeving van Nieuwegein. Bij het Piano-instituut wordt al jarenlang met veel passie voor muziek en technische kennis van zaken pianoles gegeven. Hetgeen wat bij Piano-instituut voorop staat is plezier hebben, ongeacht of het gaat om beginnende leerlingen of gevorderden. Pianoles geven is niet alleen een zaak van een gedegen hoofdvak studie aan het conservatorium.

Een belangrijke rol voor leerlingen is om inzicht in leerprocessen te krijgen en de mogelijkheden die zij hebben. Dat kunt u niet uit een boekje leren; dat wordt pas duidelijk na jarenlange ervaring en een wezenlijke interesse in de leerlingen. Door de jaren heen zijn veel leerlingen u al voorgegaan. Dus wanneer u pianoles wilt in Nieuwegein, IJsselstein, Montfoort en Lopikerkapel moet u bij docent Rocus van den Heuvel zijn.

Recensie

‘Rocus van de Heuvel is een docent die je uitdaagt om je eigen grenzen te verkennen en daar overheen te stappen. Hij heeft het geduld om je keer op keer te confronteren met dezelfde barrières en je daar stapje voor stapje voorbij te loodsen. Rocus is niet de docent die je in een strak keurslijf drilt. Nee, juist je eigenheid in muziekontwikkeling staat in de lessen van hem voorop. Daarbij doet hij steeds moeite om je te prikkelen iets meer te doen en durven dan je zelf voor mogelijk houdt.‘

Rob Terpstra, Amersfoort

Contact

Heeft u interesse in een pianoles in Nieuwegein of in één van de andere streken? Verschillende leerlingen stroomden door naar het conservatorium! Zin om geïnspireerd en professioneel pianoles te krijgen? Zin om dat bepaalde stuk te spelen? Zin om uw spel te verbeteren? Of gewoon zin om weer te beginnen? Neem dan gerust contact op. Dat kan zowel telefonisch als via het contactformulier.

 

Het Piano-instituut

Colijnplein 29
3404 JM, IJsselstein
Tel: 030-2724289
Gsm: 06-23371270
E-mail: rocus @piano-instituut.nl