logo

Pianoles in Woerden en omstreken

Hartelijk welkom bij het Piano-Instituut. In dit instituut richten wij ons op het geven van pianolessen. Dus heeft u zin in een pianoles in Woerden, Nieuwegein, IJsselstein, Montfoort of Lopikerkapel? U krijgt les op een Bösendorfer vleugel in een ruime studio. In bepaalde gevallen zijn lessen aan huis bespreekbaar. Dan moet u zeker bij Rocus van den Heuvel zijn.

Aan het Piano-instituut wordt al jarenlang met veel passie voor muziek en technische kennis van zaken pianoles gegeven. Het spelplezier staat daarbij altijd voorop, of het nu om beginnende leerlingen gaat of gevorderden. Wij geven les vanuit de gedachte dat pianoles geven is niet alleen een zaak van een gedegen hoofdvakstudie aan het conservatorium.

Leerlingen over Rocus van den Heuvel

Dit is wat enkele leerlingen over Rocus van den Heuvel gezegd hebben, nadat zij een pianoles in Woerden of Amersfoort gevolgd hebben:

Ik kom nu al jaren bij het Piano-instituut en merk dat ik nooit uitgeleerd ben. Elke keer als ik bij Rocus van den Heuvel ben geweest ben ik extra opgeladen en gemotiveerd om aan mijn stukken te blijven werken. Rocus is een echte professional. Hij hoort alles, kan zijn liefde voor muziek en het pianospel goed overbrengen en weet precies waar ik mijzelf kan verbeteren binnen mijn mogelijkheden. Mijn pianospel is echt beter en muzikaler geworden.

Ludo Koks

Rocus van de Heuvel is een docent die je uitdaagt om je eigen grenzen te verkennen en daar overheen te stappen. Hij heeft het geduld om je keer op keer te confronteren met dezelfde barrieres en je daar stapje voor stapje voorbij te loodsen. Rocus is niet de docent die je in een strak keurslijf drilt. Nee, juist je eigenheid in muziekontwikkeling staat in de lessen van hem voorop. Daarbij doet hij steeds moeite om je te prikkelen iets meer te doen en durven dan je zelf voor mogelijk houdt.

Rob Terpstra

Het Piano-instituut

Colijnplein 29
3404 JM, IJsselstein
Tel: 030-2724289
Gsm: 06-23371270
E-mail: rocus @piano-instituut.nl