logo

Pianolessen in Utrecht

U bent op zoek naar mogelijkheden om pianolessen in Utrecht te volgen? Dan bent u bij het Piano-instituut aan het juiste adres. Pianoles geven is niet alleen een zaak van een gedegen hoofdvakstudie aan het conservatorium. Het gaat ook om inzicht in leerprocessen en de mogelijkheden van de leerling. Dat kunt u niet uit een boekje leren; dat wordt pas duidelijk na jarenlange ervaring en een wezenlijke interesse in uw leerlingen. De pianolessen worden gegeven door Rocus van den Heuvel. Dit is wat hij zelf zegt over lesgeven:

‘Merken dat een leerling een advies van je oppakt en toepast, beter wordt, en daardoor veel plezier in het musiceren heeft, dat is het mooiste wat er is‘.

Meer over Rocus van den Heuvel

Rocus van den Heuvel 1957 studeerde kerk orgel en piano aan het Utrechts Conservatorium. Na zijn studie werkte hij aan verschillende muziekscholen en was hij als hoofdvakdocent kerkorgel verbonden aan het Utrechts Conservatorium. Van den Heuvel is naast zijn werkzaamheden bij het Piano-instituut werkzaam als pianodocent bij het Houtens Muziek Collectief en Scholen in de Kunst te Amersfoort. Hij was als musicus actief in theater- en dansvoorstellingen, begeleidde talloze koren en musici, speelde als pianist/organist in allerlei bezettingen en trad op als solist. Ook was hij vele jaren werkzaam als organist van onder meer de Pieterskerk te Utrecht.

Contact

Wilt u meer weten over de mogelijkheden wat betreft de pianolessen? Schroom niet om contact op te nemen. U kunt uw contactgegevens achterlaten via het contactformulier, ik neem dan spoedig contact op. Ook kunt u direct naar Piano-instituut bellen. Dit telefoonnummer staat vermeld op de website.

Het Piano-instituut

Colijnplein 29
3404 JM, IJsselstein
Tel: 030-2724289
Gsm: 06-23371270
E-mail: rocus @piano-instituut.nl